top of page

ZIEN EN BELEVEN

Er zijn tal van mogelijkheden om te genieten van de tijd die u doorbrengt in Bubión en omgeving: wandelen, fietsen, paardrijden ... maar ook skiën in de Sierra Nevada of een uitstap maken naar Granada of de zee.

Om ervoor te zorgen dat u zich geen minuut verveelt, volgt hierna een kleine selectie van interessante plekken en activiteiten.

Klik op de afbeelding om de link te openen.

wapen.png
wapen.png

Drie witte dorpen

wapen.png

Bubión

Capileira

Pampaneira

De bergen

De zee

wapen.png

Almuñecar

wapen.png

Nerja

De stad

turismo granada.jpg

Gedroogde ham en wellness

wapen.png
wapen.png

Trevélez

Orgiva

wapen.png

Lanjarón

Activiteiten

Las Alpujarras is een fantastisch gebied om op een actieve manier te verkennen terwijl u geniet van de overweldigende natuur en de frisse lucht!

Wandelen in de streek is prachtig. Naast het huis loopt bijvoorbeeld het voetpad tussen Bubión en Capileira, en bij de kerk van Bubión vertrekt het voetpad naar Pampaneira. Wij geven u graag informatie over allerlei mooie wandelingen. In het toerismekantoor van Pampaneira vindt u ook kaarten en beschermende kleding.

Zowel de Sierra Nevada als de Alpujarras zijn ware paradijzen voor de vogelliefhebber. Voor meer informatie over vogelspotten, zie de rubriek LINKS

Fietsen (mountainbiken, downhill enz.) en paardrijden kunt u ter plekke doen. Zie de rubriek LINKS voor meer informatie.

 

De mooist gelegen padelterreinen ter wereld vindt u in Bubión!

Klimmen, paragliding, skiën: zie de rubriek LINKS voor meer informatie.

En natuurlijk staan we paraat om u te helpen waar we maar kunnen!

bottom of page